Memorial Hastanesi Laboratuvar Tahlil Sonucu Sorgulama

Memorial Hastaneler Grubu hasta memnuniyetini ön plana alan, uluslararası kalite standartları düzeyinde çalışan, sağlıkta dünya markası olmak vizyonu ile hareket eden bir özel hastanedir. Memorial Hastaneler Grubu ilk hastasını 2000 yılında kabul  etmiştir.


Tüp Bebek, Genetik, Kalp – Damar Cerrahisi ve Organ Nakli gibi bölümleri ile uluslararası üne sahip olan Memorial; Cerrahi Bilimler, Kalp Sağlığı, Kadın Sağlığı, Çocuk Sağlığı ve Robotik Cerrahi gibi branşlarda referans merkezidir.


Memorial Hastaneler Grubu’nun İstanbul’da Şişli ve Ataşehir’de, Ankara’da, Antalya’da, Diyarbaklır’da, Kayseri’de ve Dicle’de hastaneleri bulunmaktadır. Bunların dışında tıp merkezleri de bulunmaktadır.


Memorial Hastanesi Laboratuvar Tahlil Sonucu Nasıl Öğrenilir?


Bilişim teknolojilerinin gelişmesi ile birlikte bilişim dünyasına ülkemiz çok hızlı bir şekilde geçmiş ve kullanmaya başlamıştır. En çok sağlık ve eğitim sektörü bilişimin üzerinde durmaktadır.


memorial-tahlil-sonucuMemorial Hastaneler Grubu hastanelerinden herhangi birine gittiğinizde size verilmiş olan tahlillerin sonuçlarını internet üzerinden görebilmeniz mümkündür. Bunun için yapmanız gereken aşağıda size vermiş olduğumuz linke tıklamaktır. Bu link yardımıyla açılacak olan sayfada sizden istenen bilgileri eksiksiz girerek Memorial Hastanesi laboratuvar tahlil sonucunuzu öğrenebilirsiniz. Sizden istene bilgiler TC kimlik numaranız, yabancı iseniz pasaport numaranız, laboratuvar sonuç numaranız ve güvenlik için oluşturulmuş olan güvenlik numarası bilgileridir.


Memorial Hastanesi laboratuvar tahlil sonucunu öğrenmek için TIKLAYIN…



Memorial Hastanesi Laboratuvar Tahlil Sonucu Sorgulama

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder