Memorial Hastanesi Online Randevu Alma

Bilişim sektörünün gelişmesi bizim hayatımızda çok şeyi değiştirmiştir. Bu değişime bizler ayak uydurmak durumundayız. Bilişim sektörünün gelişmesi en çok sağlık sektörünü etkilemiştir. Sağlık sektörü online sisteme geçiş yapmıştır. Çoğu hastaneler artık online sistem üzerinden hizmet vermektedir. Online hastane randevusu, online tahlil sonucu öğrenme gibi işlemler artık çok kolaylaşmıştır.


Memorial Hastanesi Online Randevu Alma


Memorial Hastaneler Grubu ülkemizin özelde en büyük hastane gruplarından biridir. Memorial Hastaneler Grubu sağlıkta dünya markası vizyonu ile yola çıkmış ve bu yolda ilerlemeye devam etmektedir.


Memorial Hastanesi online randevu almak için aşağıda sizinle bir bağlantı paylaşılmıştır. Bu bağlantıya tıkladıktan sonra sol bölümde bulunan online randevu linkine tıklayın. Açılır menü şeklinde karşınıza bir pencere çıkacaktır. Bu pencerede iki çeşit randevu alma seçeneği bulunmaktadır.


memorialBu seçeneklerden ilki aranma isteğidir. Eğer ki siz telefonla sizi arayarak randevu almak istiyorsanız ilgili alanlara adınızı soyadınızı ve telefonunuzu yazmalısınız. Ad soyad ve telefon bilgilerinizi yazdıktan sonra gönder butonuna tıklayın. Memorial Hastanesi görevlileri size bu telefon üzerinden ulaşacaktır.


Memorial Hastanesi ‘nden telefonla aranarak randevu almak için TIKLAYIN…


Memorial Hastanesi online randevu sistemi üzerinden kendiniz randevu almak istiyorsanız bu durumda aşağıdaki bağlantıyı tıklamalısınız. İlgili bağlantıya tıkladığınızda karşınıza memorial online randevu sistemi çıkacaktır. Bu sistemde TC kimlik numaranızı ve doğum tarihinizi yazdıktan sonra alt tarafta bulunan güvenlik alanı bölümünden güvenlik numarasını yazıp tamam butonuna tıklayarak işleminize devam edebilirsiniz.


Memorial Hastanesi online randevu almak için TIKLAYIN…



Memorial Hastanesi Online Randevu Alma

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder