ASKİ Fatura Sorgulama

Ülkemizde birçok büyükşehir belediyesi bulunmaktadır. Bu büyükşehirlerden biri de Ankara’dır. Ankara Büyükşehir Belediyesi Ankara’nın çağdaş görünümüne kavuşması, altyapı hizmetleri gibi hizmetleri Ankaralılara vermektedir. Ankara Büyükşehir Belediyesi belediyecilik anlayışını gerçekten uygulayan belediyelerimizin başında gelmektedir.


Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin su işleri bölümünün kısa adı ASKİ’dir. ASKİ Ankara’nın temiz su kullanımı, yeterli su temini, abonelik işlemleri gibi işlemleri gerçekleştirmektedir.


aski fatura sorgulama 300x192 ASKİ fatura sorgulama işlemleriniz için buraya tıklayarak ASKİ’nin fatura sorgulama sayfasının açılmasını sağlayın. Açılan sayfada iki tür sorgulama yöntemi bulunmaktadır. Bu sorgulama yöntemleri, sayaç numarasından fatura sorgulama ve adres kodundan fatura sorgulamadır. İstediğiniz fatura sorgulama yöntemini seçebilirsiniz.


ASKİ Sayaç Numarasından Fatura Sorgulama


ASKİ faturanızı sayaç kodundan sorgulama yapmak için yukarıda vermiş olduğumuz linke tıkladıktan sonra açılan yerde bulunan sayaç numarasından fatura sorgulama bölümündeki bilgileri eksiksiz olarak doldurmalısınız. Bu bilgiler abone numarası, sayaç numarası bilgileridir. Bu bilgileri girip alt tarafta bulunan resimdeki yazıyı ilgili alana yazdıktan sonra SORGULA butonuna tıklayın.


Böylece ASKİ sayaç numarasından fatura sorgulaması yapmış olursunuz.


ASKİ Adres Kodundan Fatura Sorgulama


ASKİ adres kodundan fatura sorgulaması yapmak için yukarıda vermiş olduğumuz linke tıklayarak ASKİ faturs sorgulama sayfasının açılmasını sağlayın. Açılan yerdeki seçeneklerden adres kodundan fatura sorgulama bölümünde bulunan alanları eksiksiz olarak doldurmalısınız.


Bu alanlar abone numarası, adres kodu ve güvenlik kodu alanlarıdır. Bunları eksiksiz olarak doldurup SORGULA butonuna tıklayarak ASKİ adres kodundan fatura sorgulama işleminizi gerçekleştirin.



ASKİ Fatura Sorgulama

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder