Kayserigaz Online İşlem Merkezine Nasıl Üye Olunur?

Günümüz teknolojisi artık işlerin hızlı ve zamandan tasarruf edecek şekilde yürütülmesini sağlamaktadır. İnsanlar artık az zamanda çok iş yapmayı tercih etmektedirler. Mesela her fatura için ayrı ayrı kurumları dolaşmak yerine tek elden bütün faturaları yatırmak herkese cazip gelmektedir. Bu bağlamda internet çoğu sorunlarımızı çözmektedir. İnternet aracılığı ile doğalgaz faturası sorgulama, ödeme, elektrik faturası sorgulama, ödeme, su faturası sorgulama, ödeme gibi işlemlerimizi deyim yerinde ise tek bir tıkla halledebilmekteyiz.

kayserigaz online islemler 300x209 Doğalgaz dağıtım şirketleri de online sisteme adapte olarak insanlara zamandan tasarruf sağlamaktadırlar. Bu doğalgaz şirketlerinden biri de Kayserigaz’dır. Kayserigaz kendi web sayfasında müşterileri için borç sorgulama hizmeti vermektedir. Fakat Kayserigaz web sitesi üzerinden sorgulama yapılabilmesi için Kayserigaz online işlemler bölümüne üye olmanız gerekmektedir.

Aşağıda size vereceğimiz linke tıklayarak Kayserigaz online işlemlere üyelik işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

Size vermiş olduğumuz linke tıkladığınızda açılacak olan sitede sizden bazı bilgiler istenecektir. Bu bilgiler sizden form doldurma şeklinde istenecektir. Bu bilgiler ad, soyad, TC kimlik numarası, sözleşme numarası, e-posta, giriş işlemlerinde kullanacağınız şifreniz(kendiniz belirlemelisiniz) ve güvenlik kodu bilgileridir. Bu bilgileri eksiksiz olarak doldurup alt tarafta bulunan sözleşmeyi okuyun ve okuduğunuza dair “Sözleşmeyi Okudum ve Kabul Ediyorum” yazılı alanı tıklayıp işaretledikten sonra GÖNDER butonuna tıklayın. Böylece Kayserigaz online fatura sorgulaması işlemlerinizi yapmak için siteye üyeliğiniz tamamlanmış olacaktır.

Kayserigaz online işlemlere üye olmak için tıklayın…

Kayserigaz üyelik sözleşme maddeleri aşağıda verilmiştir.








KAYSERİGAZ – Kayseri Doğalgaz Dağıtım Pazarlama ve Ticaret A.Ş.

1. Kayserigaz internet sitesindeki tüm dokümanlar Kayserigaz’ın mülkiyetindedir. Kod ve yazılım da dahil olmak üzere, bu sitedeki hiç bir malzemeyi değiştiremez, kopyalayamaz, çoğaltamaz, yeniden yayımlayamaz, başka bir bilgisayara yükleyemez, postalayamaz, iletemez ya da dağıtamazsınız. Yukarıda belirtilenden bağımsız olarak, site’nin sayfalarının yazıcı çıktısını kişisel kullanımınız için alabilirsiniz.

2. Kayserigaz web sitesinin virus ve benzeri amaçlı yazılımlardan arındırılmış olması için mevcut imkanlar dahilinde tedbir alınmış olmakla birlikte, nihai güvenliğin sağlanması için kullanıcı, kendi virus koruma sistemini tedarik etmek ve gerekli korumayı sağlamakla yükümlüdür. Bu çerçevede kullanıcı, Kayserigaz web sitesi’ne girmesi nedeniyle , kendi yazılım ve işletim sistemlerinde oluşabilecek tüm hata ve bunların doğrudan yada dolaylı sonuçlarından kendisinin sorumlu olduğunu kabul eder.

3. Kayserigaz web sitesi’nde yer alan her türlü bilgi sadece tanıtım ve bilgi verme amaçlıdır. Kullanıcı hiçbir şekilde web sitesi’nde yer alan “bilgi”lerin hatalı olduğu yada bu bilgilere istinaden zarara uğradığı iddiasında bulunamaz. Kullanıcı, bilgi’leri referans alarak bir işlem yapmak niyetinde olduğunda , nihai ve güvenilir enformasyonu , Kayserigaz’dan temin etmekle yükümlü olduğunu ve web sitesi’nde yayınlanan bilgilerin güncel olmaması nedeniyle Kayserigaz’ın herhangi bir sorumluluğu olmadığını kabul eder.

4. Kayserigaz, kendi takdirinde olmak üzere sitenin içeriğini dilediği zaman değiştirme, kullanıcılara sağlanan herhangi bir hizmeti değiştirme yada sona erdirme ve Kayserigaz web sitesi’nde kayıtlı kullanıcı bilgi ve verilerini silme hakkını saklı tutar. Kayserigaz web sitesi’nin hatasız olması için hertürlü tedbir almış olmakla birlikte , sitede mevcut yada oluşabilecek hatalar ile ilgili herhangi bir garanti verilmemektedir.

5. Resmi makamlardan kullanıcı’ya yönelik bir suç duyurusu yada resmi soruşturma talebi gelmesi ve/veya kullacı’nın Kayserigaz sistemlerinin çalışmasına engel olacak yada işleyişini değiştirecek herhangi bir elektronik sabotaj veya saldırı yaptığının tespit edilmesi halinde , Kayserigaz , kullanıcının kimlik bilgilerini araştırma ve yasal mercilere bildirimde bulunma hakkına sahiptir.

6. Internetin yapısı gereği bilgiler internet üzerinde yeterli güvenlik önlemleri olmaksızın dolaşabilir ve yetkili olmayan kişiler tarafından alınıp kullanılabilir. Bu kullanım ve kullanımdan doğacak zarar Kayserigaz’ın sorumluluğunda değildir.

7. Bazı durumlarda, şahsınıza özel olmayan bilgileri toplanabilir. Bu tip bilgilere örnek olarak kullandığınız internet browser’ın türü, işletim sisteminiz, site’mize linkle ya da ilanla ulaştığınız sitenin domain ismi verilebilir.

8. Kayserigaz web sitesi, “kullanım şartları”nin herhangi bir maddesini, bildirimde bulunmaksızın değiştirme , yenileme veya iptal hakkına sahiptir. Değiştirilen, yenilenen yada yürürlükten kaldırılan her hüküm , yayın tarihinde tüm kullanıcılar bakımından hüküm ifade edecektir.

9. Bu anlaşma, T.C. yasalarına uygun olarak, hiçbir yasal tezata yer verilmeden yürütülecektir. Eğer bu anlaşmanın herhangi bir maddesi, yasadışı, geçersiz ya da herhangi bir nedenden ötürü yasal açıdan uygulanamaz durumdaysa, o halde sözkonusu madde bu anlaşmadan çıkarılabilir sayılacak ve geriye kalan maddelerin geçerliliğini ve yasal açıdan uygulanabilirliğini etkilemeyecektir.

10. Kayserigaz internet sitesi üzerinden vermiş olduğunuz hakkınızdaki bilgiler hiçbir şekilde üçüncü şahıslarla paylaşılmayacak ya da ticari amaçla kullanılmayacaktır.










Kayserigaz Online İşlem Merkezine Nasıl Üye Olunur?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder