Kayseri Doğalgaz Fatura Sorgulama

Ülkemizde bulunan doğalgaz şirketlerinin bir bölümü fatura sorgulama ve ödeme işlemlerini online olarak yapmaktadır. Buda insanlara zamandan tasarruf yapmalarını sağlamaktadır. İnsanlar artık fatura ödemek için ayrı ayrı kurumlara gitmekten kurtulmuşlardır.

Kayserigaz şirketide online olarak hizmet veren şirketlerden biridir. Online olarak Kayserigaz’ın sitesi üzerinden fatura sorgulaması yapabilirsiniz. Fatura sorgulamalarınız geçmişe dönükte yapılabilmektedir. Bununla ilgili Kayserigaz’ın remi sitesi üzerinde bir uyarı bulunmaktadır. Bu uyarı tam olarak “Kayserigaz Online hizmetler uygulaması ile internet üzerinden borç bilgilerinizi görebilir, geçmiş fatura bilgilerinize ulaşabilirsiniz.” şeklindedir.

kayserigaz uye girii 300x180 Kayserigaz sitesi üzerinden doğalgaz fatura sorgulama işlemlerinizi gerçekleştirebilmeniz için siteye üye olmanız gerekmektedir.  Üyelik işlemleri tamamen ücretsizdir. Kayserigaz online üyelik işlemlerinin nasıl yapılacağı konusunda Kayserigaz Online İşlem Merkezine Nasıl Üye Olunur? başlıklı yazımızı inceleyebilirsiniz.

Kayserigaz online işlemlere üye olduktan sonra artık Kayserigaz fatura sorgulama işlemlerinizi gerçekleştirebilisiniz. Aşağıda size verecğimiz link yardımıyla da Kayseri doğalgaz Fatura sorgulama işlemi sayfasına direk bağlanabilirsiniz.

Aşağıdaki linke tıkladıktan sonra açılacak olan sayfada sizden Kayserigaz online işlemlere üye olurken vermiş olduğunuz e-posta adresi, şifreniz ve güvenlik kodu bilgilerini doldurup GİRİŞ butonuna tıklayıp sorgulama işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Giriş esnasındaki şifrenizi unutmuş iseniz Şifremi Unuttum butonuna tıklayarak açılan sayfaya e-posta adresinizi yazıp şifrenizin e-posta adresinize gelmesini sağlayabilirsiniz.

Kayseri doğalgaz fatura sorgulaması yapmak için tıklayın…


Kayseri Doğalgaz Fatura Sorgulama

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder