Kayserigaz Online İşlem Merkezine Nasıl Üye Olunur?

Günümüz teknolojisi artık işlerin hızlı ve zamandan tasarruf edecek şekilde yürütülmesini sağlamaktadır. İnsanlar artık az zamanda çok iş yapmayı tercih etmektedirler. Mesela her fatura için ayrı ayrı kurumları dolaşmak yerine tek elden bütün faturaları yatırmak herkese cazip gelmektedir. Bu bağlamda internet çoğu sorunlarımızı çözmektedir. İnternet aracılığı ile doğalgaz faturası sorgulama, ödeme, elektrik faturası sorgulama, ödeme, su faturası sorgulama, ödeme gibi işlemlerimizi deyim yerinde ise tek bir tıkla halledebilmekteyiz.

kayserigaz online islemler 300x209 Doğalgaz dağıtım şirketleri de online sisteme adapte olarak insanlara zamandan tasarruf sağlamaktadırlar. Bu doğalgaz şirketlerinden biri de Kayserigaz’dır. Kayserigaz kendi web sayfasında müşterileri için borç sorgulama hizmeti vermektedir. Fakat Kayserigaz web sitesi üzerinden sorgulama yapılabilmesi için Kayserigaz online işlemler bölümüne üye olmanız gerekmektedir.

Aşağıda size vereceğimiz linke tıklayarak Kayserigaz online işlemlere üyelik işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

Size vermiş olduğumuz linke tıkladığınızda açılacak olan sitede sizden bazı bilgiler istenecektir. Bu bilgiler sizden form doldurma şeklinde istenecektir. Bu bilgiler ad, soyad, TC kimlik numarası, sözleşme numarası, e-posta, giriş işlemlerinde kullanacağınız şifreniz(kendiniz belirlemelisiniz) ve güvenlik kodu bilgileridir. Bu bilgileri eksiksiz olarak doldurup alt tarafta bulunan sözleşmeyi okuyun ve okuduğunuza dair “Sözleşmeyi Okudum ve Kabul Ediyorum” yazılı alanı tıklayıp işaretledikten sonra GÖNDER butonuna tıklayın. Böylece Kayserigaz online fatura sorgulaması işlemlerinizi yapmak için siteye üyeliğiniz tamamlanmış olacaktır.

Kayserigaz online işlemlere üye olmak için tıklayın…


Kayserigaz Online İşlem Merkezine Nasıl Üye Olunur?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder