Bursagaz Online İşlemler Üye Olma

Bursa ilimize hizmet veren Bursagaz, sitesi üzerinden müşterilerine online işlem yapabilme imkanı vermektedir. Bu işlemlerinizi yapabilmeniz için Bursagaz’ın resmi sitesi olan bursagaz.com sitesine üye olmanız gerekmektedir. Bursagaz’ın sitesine üye olunca kullanıcı adınız ve şifrenizle Bursagaz online işlemler bölümüne giriş yaparak işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Bursagaz üye olma işlemi için aşağıda size verdiğimiz linki kullanabilirsiniz. İlgili linke tıkladığınızda Bursagaz üye olma sayfası açılacaktır. Açılacak olan sayfada Bursagaz üyelik işlemlerinizi yapabilmeniz için 2 seçenek bulunmaktadır.

Bursagaz Online İşlemlere Ad Soyadla Üye Olma;

Bursagaz online işlemlere üye olurken Ad soyadla üye olma bölümüne tıklayıp adınızı, soyadınızı ve tanıtıcı numaranızı yazarak GÖNDER butonuna tıklamanız yeterlidir.

bursagaz online işlemler 300x178 Tanıtıcı No, Bursagaz’a abone olurken belirttiğiniz TC. Kimlik Numarası, Vergi Numarası, Apartman Numarası veya Yabancı Kimlik Numarası olabilir.

Bursagaz Online İşlemlere Muhatap No İle Üye Olma;

Bursagaz online işlemlere üye olurken seçeneklerin arasından muhatap no ile üye olmak isterseniz, muhatap no ile yazan bölüme tıklayıp alt taraftaki sizden istenen muhatap no ve tanıtıcı no bilgilerini doldurup gönder butonuna tıklamanız yeterlidir.

Muhatap numaranızı gaz faturanızın abone bilgileri bölümünde bulabilir veya üye olmadan giriş yaparak Anonim Menü altından muhatap numaranızı sorgulayabilirsiniz.

Yukarıdaki seçeneklerden birini kullanarak Bursagaz online işlemlere üye olabilir ve Bursagaz’ın sitesi üzerinden işlemlerinizi yapabilirsiniz.

Bursagaz online işlemlere üye olma için TIKLAYIN…


Bursagaz Online İşlemler Üye Olma

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder