Bolu Doğalgaz Fatura Sorgulama

İnternet üzerinden yapılabilecek en kolay işlemlerden bazıları fatura sorgulama, borç sorgulama, borç ödeme, sınava sonucu öğrenme gibi işlemlerdir. İnternet üzerinden insanlar artık istedikleri çoğu bilgiyi elde edebilmektedirler.

Bu bilgiler kişinin vergi borcu olabileceği gibi doğalgaz fatura borcu da olabilir. Bolu ilinde yaşayanların doğalgaz dağıtım işlerini AKSA doğalgaz şirketi yapmaktadır. Bu yüzden bolu ilimizde yaşayanlar fatura sorgulama, birim fiyat öğrenme gibi işlemler için AKSA doğalgaz şirketinin sitesine girmeleri gerekmektedir.

Bolu doğalgaz borç/fatura sorgulama işlemlerinizi yapabilmeniz için aşağıdaki bağlantıya direk tıklamanız yeterlidir.

bolu doğalgaz fatura sorgulama Açılacak olan sayfada doğalgaz borcu sorgulaması yaparken iki seçeneğiniz bulunmaktadır; abone numarası ile sorgulama ve TC kimlik numarası ile sorgulama.

Bolu Abone Numarası ile Doğalgaz Fatura Sorgulama

İlk seçenek olan abone no ile sorgula seçeneğini seçtiğinizde sizden abone referans numarası, sözleşme numarası ve güvenlik kodunuz istenecektir. Bu bilgileri istenen alanlara yazıp gönder butonuna tıkladığınızda AKSA gaz dağıtım şirketi üzerinden Bolu doğalgaz borç/fatura sorgulama işleminizi gerçekleştirmiş olursunuz.

Bolu TC Kimlik Numarası ile Doğalgaz Fatura Sorgulama

İkinci seçenek olan TC kimlik numarası ile borç sorgulaması yapmak istiyorsanız sorgulama türü alannda TC kimlik numarası ile seçeneğini seçmelisiniz. TC kimlik no ile sorgula seçeneğini seçtiğinizde sizden TC kimlik numaranızı ve güvenlik kodunu yazabileceğiniz bir alan gösterilecektir. Bu alanları eksiksiz doldurup gönder butonuna tıkladığınızda AKSA gaz dağıtım şirketi üzerinden Bolu doğalgaz borç/fatura sorgulama işleminizi gerçekleştirmiş olursunuz.

Bolu doğalgaz borç/fatura sorgulama işlemini yapmak için TIKLAYIN…


Bolu Doğalgaz Fatura Sorgulama

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder