İzmir Doğalgaz Borç Sorgulama

“Artık herkes internette”. Bu slogan gerçekten arkasında durulur bir slogan. Çünkü artık herkes işlerini internet üzerinden gerçekleştirmekte. İnternet üzerinden sorgulama, sonuca ulaşma, ödeme, araç alma, araç satma gibi işlemlerini hatta ve hatta internet üzerinden elbise alımı bile yapılmaktadır.

İnternet üzerinden fatura sorgulama işlemleri artık sıradan bir hal almıştır. Faturamızı internetten sorgulayıp rahatlıkla ödemelerimizi online olarak yapabilmekteyiz.

Doğalgaz faturalarımızı da internet üzerinden sorgulayabilme imkanımız bulunmaktadır. Bağlı olduğunuz doğalgaz şirketinin sitesi üzerinden sorgulama işlemlerinizi yapabilirsiniz. İzmir ilimize doğalgaz dağıtımı yapan şirket İzmirgaz’dır. İzmir’de yaşayan vatandaşlarımız için İzmir doğalgaz fatura sorgulama işlemlerini de aşağıda verdiğimiz linke tıklayarak yapmanız mümkündür.

izmir dogalgaz borc sorgulama 300x87 Aşağıda size verdiğimiz linke tıklayınca doğalgaz fatura sorgulaması yapmak için açılacak olan sayfada sizden doğalgaz abone numaranızı isteyecektir. İlgili alana abone numaranızı girdikten sonra SORGULA butonuna tıklayarak İzmir doğalgaz borç sorgulama işleminizi yapmış olursunuz.

Sorgulama yaptığınızda eski borcunuz varsa bu borcunuza gecikme tutarı günlük olarak yansıtılmaktadır.

İzmir doğalgaz borç sorgulama işleminizi şimdi yapmak için tıklayın…


İzmir Doğalgaz Borç Sorgulama

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder