Samsun Doğalgaz Fatura-Borç Sorgulama

Çoğu işimizi öğrenebildiğimiz gibi doğalgaz borcumuzu da internet üzerinden öğrenebilmekteyiz. Bağlı olduğumuz doğalgaz şirketinin resmi web sayfasına girdiğimizde mutlaka doğalgaz borç-fatura sorgulama gibi işlemlerimizi yapabileceğimiz bir bölümü rahatlıkla bulabilmekteyiz.

Samsun ilimizde doğalgaz hizmeti veren şirket SAMGAZ’dır. Samgaz’ın resmi sitesine girip Samsun Samgaz doğalgaz borç-fatura sorgulama işleminizi rahatlıkla yapabilmektesiniz. Samsun doğalgaz fatura-borç sorgulaması yapabileceğiniz ilgili link aşağıda sizlere verilmiştir.

samgaz fatura sorgulama 300x117 Samsun doğalgaz fatura-borç sorgulaması yapmak için aşağıda size vermiş olduğumuz linke tıklayabilirsiniz. İlgili linke tıkladığınızda Samgaz doğalgaz fatura-borç sorgulama sayfasına ulaşmış olursunuz.

Bu sayfada Samgaz doğalgaz borç sorgulaması yapabilmeniz için sizden 2 tane bilgi istenmektedir. Bunlar doğalgaz abone numaranız ve o anda sayfanızda çıkmış olan güvenlik kodu. Bu iki bilgiyi ilgili alanlara girip sorgula butonuna tıkladığınızda doğalgaz borcunuzu öğrenmiş olursunuz.

Doğalgaz abone numaranızı bilmiyorsanız “Abone numaramız Bilmiyorum” butonuna tıklayarak TC kimlik numaranız ile abone numaranızı öğrenebilirsiniz.

Samsun Doğalgaz Fatura-Borç Sorgulama işlemini yapmak için TIKLAYIN…

Samgaz’ın fatura-borç sorgulama sayfasında kullanıcılar için aşağıdaki uyarılar bulunmaktadır.

Fatura Sorgulama ekranı ile sadece fatura borçlarınıza ulaşabilirsiniz. Fatura tutarı haricinde çeşitli borçlar ve Hukuk Müşavirliği’ndeki borçlar bu ekranda yansımamaktadır.


Toplam tutar bölümünde “Yetersiz Endeks” açıklaması sayacınızın okunduğu ancak tüketiminizin 10m³ minimum tüketim değerinin altında olduğunu belirtir.


Fatura sorgulama ekranı siz değerli abonelerimiz için bilgi amaçlı hazırlanmış olup herhangi bir bağlayıcılığı bulunmamaktadır.


Aboneler SAMGAZ DOĞAL GAZ DAĞITIM A.Ş.ye gerçek fatura tutarları üzerinden sorumludurlar.

Detaylı bilgi için 444 1 187 numaralı telefonumuzdan ulaşabilirsiniz.



Samsun Doğalgaz Fatura-Borç Sorgulama

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder