Erzincan Doğalgaz Fatura Borç Sorgulama

Ülkemizin nadide şehirlerinden biri de Erzincan’dır. Erzincan ilimizde hizmet veren doğalgaz şirketi Enerya’dır. Enerya Erzincan ilimizden başka Antalya, Aksaray, Aydın, Denizli, Ereğli, Karaman, Konya, Nevşehir, Niğde illerimizde de hizmet vermektedir.

Ülkemizdeki çoğu doğalgaz dağıtım şirketinin olduğu gibi Enerya’nın sitesi olan enerja.com.tr adresinden doğalgaz fatura sorgulama işlemlerinizi yapmanız mümkündür. Enerya doğalgaz fatura işleminizi yapabilmeniz için Enerya’nın sitesi üzerinden bulunduğunuz ili seçmeniz gerekmektedir.

erzincan dogalgaz fatura 300x138 Aşağıda size verdiğimiz linke tıklayarak Erzincan doğalgaz fatura borç sorgulama işleminizi yapabilirsiniz.

Vermiş olduğumuz linke tıkladığınızda karşınıza yan tarafta bulunan resimdeki gibi bir ekran çıkacaktır. Bu ekranda doğalgaz fatura sorgulama işleminizi yapabilmeniz için sizden bazı bilgiler istenecektir.

Sözleşme Hesap Numarası ile doğalgaz fatura sorgulama yapmak istiyorsanız sözleşme hesap numarası ile seçeneğini seçip sizden istenen sözleşme hesap numaranızı ve TC kimlik numaranızın istenen karakterlerini ilgili alanlara girip listele butonuna tıklamanız yeterlidir.

Sayaç numarası ile doğalgaz fatura sorgulaması yapmak istiyorsanız açılan sayfada sayaç numarası ile seçeneğini seçip sayaç numaranızı ilgili alana yazdıktan sonra TC kimlik numaranızın istenen karakterlerini ilgili alanlara girmeniz ve ardından listele butonuna basmanız yeterlidir.

Erzincan doğalgaz fatura borç sorgulaması yapmak için TIKLAYIN…


Erzincan Doğalgaz Fatura Borç Sorgulama

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder