Bilecik Doğalgaz Borç/Fatura Sorgulama

Sorgulama işlemlerimizi internet üzerinden rahatlıkla yapabilmekteyiz. Telefon faturası, su faturası, sınav sonucu, anket sonucu gibi işlemlerimizi artık internet üzerinden rahatlıkla yapabilmekteyiz.

İnternet üzerinden yapabileceğimiz başka bir sorgulama da doğalgaz borç/fatura sorgulamasıdır. Artık doğalgaz fatura borç bilgileriniz bir tık ötenizde.

bolu doğalgaz fatura sorgulama Bilecik ilimizde doğalgaz dağıtım işini yapan şirket AKSA’dır. AKSA’nın resmi sitesi üzerinden Bilecik ilimizde oturan vatandaşlarımız Bilecik Doğalgaz borç/fatura sorgulama işlemlerini rahatlıkla yapabilmektedir. Bu amaçla aşağıda size bir bağlantı vermiş bulunmaktayız.

Bu bağlantıya tıkladığınızda karşınıza çıkacak olan ekranda sorgulama türünü seçerek işleminize devam edebilirsiniz. Sorgulama türünde 2 tane seçeneğiniz bulunmaktadır.

Birinci seçenek abone numarası ile sorgula, ikinci seçenek ise TC kimlik numarası ile sorgula seçeneğidir.

Abone numarası ile sorgula seçeneğini seçtiğinizde karşınıza abone referans no, sözleşme no ve güvenlik no gibi doldurmanız gereken alanlar çıkmaktadır. Bu alanları eksiksiz olarak doldurup gönder butonuna tıklayarak Bilecik doğalgaz borç sorgulaması yapmış olursunuz.

TC kimlik numarası ile sorgulama bölümünü seçerseniz bu bölümde sizden sadece TC kimlik numaranız ve güvenlik kodu bilgileri sorulacaktır. Bu iki alanı doldurup gönder butonuna tıkladığınızda Bilecik doğalgaz borç/fatura sorgulama işleminiz gerçekleşmiş olacaktır.

Bilecik doğalgaz borç/fatura sorgulama işlemini şimdi yapmak için TIKLAYIN…


Bilecik Doğalgaz Borç/Fatura Sorgulama

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder