Konya Doğalgaz Borç/Fatura Sorgulama

Diğer faturalarınızı sorgulayabildiğiniz gibi artık doğalgaz faturalarını da internet üzerinden sorgulayabilirsiniz. Bağlı bulunduğunuz doğalgaz dağıtım şirketinin resmi web sayfası üzerinden doğalgaz borç/fatura sorgulama işlemlerinizi yapabilirsiniz.

Konya ili için doğalgaz dağıtım şirketi Selçukgaz’dır. Selçukgaz’ın web sayfası üzerinden Konya doğalgaz borç/fatura sorgulama işlemlerinizi yapabilirsiniz. Bu işlemi yapabileceğiniz link aşağıda sizinle paylaşılmıştır.

konya dogalgaz borc sorgulama 300x108 Aşağıdaki linke tıkladığınızda Konya ili için Selçukgaz doğalgaz fatura/borç sorgulama işlemi sayfasına ulaşırsınız. Bu sayfada sizden abone numaranız ve güvenlik için güvenlik kodu bilgileri istenecektir. Bu iki bilgiyi istenilen alanlara girip SORGULA butonuna tıkladığınızda Konya doğalgaz borç sorgulama işleminizi gerçekleştirmiş olursunuz. Abone numaranızı bilmiyorsanız veya unuttuysanız abone numaramı bilmiyorum butonuna tıklayarak açılacak olan sayfadan TC kimlik numaranızı ilgili alana girerek doğalgaz abone numaranızı öğrenebilirsiniz.

Konya doğalgaz fatura/borç sorgulaması yapmak için TIKLAYIN…

Selçukgaz’ın resmi sitesinde doğalgaz borç sorgulaması için bazı uyarıla bulunmaktadır. Bu uyarıları aşağıda sizinle paylaşıyoruz.

Fatura Sorgulama ekranı ile sadece fatura borçlarınıza ulaşabilirsiniz. Fatura tutarı haricinde çeşitli borçlar ve Hukuk Müşavirliği’ndeki borçlar bu ekranda yansımamaktadır.

Toplam tutar bölümünde “Yetersiz Endeks” açıklaması sayacınızın okunduğu ancak tüketiminizin 10m³ minimum tüketim değerinin altında olduğunu belirtir.

 Fatura sorgulama ekranı siz değerli abonelerimiz için bilgi amaçlı hazırlanmış olup herhangi bir bağlayıcılığı bulunmamaktadır.


Aboneler SELÇUK DOĞAL GAZ DAĞITIM A.Ş.’ye gerçek fatura tutarları üzerinden sorumludurlar.

Detaylı bilgi için 444 1 187 numaralı telefonumuzdan ulaşabilirsiniz.


Konya Doğalgaz Borç/Fatura Sorgulama

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder