Doğa Sigorta Dosya Sorgulama

Doğa Sigorta 2013 yılında sigortacılık faaliyetlerine başlamış olan bir sigorta şirketidir. Doğa Sigorta hayat dışındaki tüm branşlarda ( Ferdi Kaza, Nakliyat, Kaza, Mühendislik, Tarım, Hukuksal Koruma, Sağlık, Yangın, Sorumluluk,  Kredi) faaliyet göstermektedir. Diğer sigorta şirketlerinden en büyük farkı ise katılım sigortacılığı faaliyeti yapmasıdır.

Doğa Sigorta Dosya Sorgulama Nasıl Yapılır?

Hasar dosyası herhangi bir kazadan sonra kaza ile ilgili bütün evrakların içerisinde bulunduğu dosyadır. Bu dosya sigorta şirketinizin eksperine verilmesi gerekmektedir.
Bu dosyanızın takibini daha sonradan ilgili sigorta şirketinizin resmi web sayfası üzerinden yapmanız mümkündür.
Doğa Sigorta Hasar Dosyası SorgulamaDoğa Sigorta dosya sorgulama işleminizi aşağıda sizlere vermiş olduğumuz bağlantı adresi yardımı ile yapabilirsiniz. Bu bağlantı adresini kopyalayıp tarayıcınıza yapıştırın. Açılacak olan sayfada sizden istenen hasar no (6 haneli hasar numarası girebilirsiniz), sigortalı/mağdur TC kimlik veya vergi nosu bilgilerini ilgili alana yazıp, alt bölümde bulunan ara butonuna tıklamanız yeterli.
Doğa sigorta hasar takibi için dosya sorgulama adresi
https://portal.dogasigorta.com/Sube.aspx#HasarArama?1=1
'dir. Dosyanızda herhangi bir eksik evrak olup olmadığını, hasar dosyanızın durumunu, size atanan ekspertiz bilgilerini öğrenmek için ise Doğa Sigorta müşteri hizmetleri numarası olan (0850) 811 51 00'ten 4'ü tuşlayarak öğrenmeniz mümkündür.


Doğa Sigorta Dosya Sorgulama

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder