MSB Memur Alımı Sonuçları

Milli Savunma Bakanlığı sivil memur alacağını duyurmuş ve alım için başvuruları işleme almıştı. Süreç 2018 yılı içerisinde başlayıp 2019 Şubat ayında başvuruların tamamlanması ile işlemekte.

MSB Memur Alımı Sonuçları

Milli Savunma Bakanlığı farklı farklı görevler için, toplamda 165 tane memur alacağını duyurdu. MSB'nin alacağı memurların ünvanları İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı, memur, Tekniker, Mühendis, Hademe, Psikolog, Bahçıvan, İş Güvenliği Uzmanı,
Mal Sorumlusu, Uzman, Coğrafyacı, Teknisyen, VHKİ, Aşçı, Hizmetli, Berber,  Hukuk İşleri Uzmanı, Gemi Adamı Öğretmeni ve Hesap Sorumlusu olarak belirlendi.
MSB-memur-alimi
MSB memur alma şartları olarak KPSS puanları ve yaş sınırı olarak 35 yaş baz alınarak başvurular alındı. Peki MSB memur alımı sonucu ne zaman açıklanacak?
Milli Savunma Bakanlığı memur alımı sonuçlarının ne zaman açıklanacağı ile ilgili kesin bir bilgi olmamakla birlikte sonuçların kısa bir süre içerisinde açıklanacağı düşünülmektedir. Konu ile ilgili personeltemin.msb.gov.tr sayfasının takip edilmesi önerilmektedir.


MSB Memur Alımı Sonuçları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder