e-okul Öğrenci Devamsızlık Sorgulama

İnternetin gelişmesi ile birlikte eğitimde okullarda işlemleri internet üzerinden yapmaya başlamıştır. Artık çocuklarımızın okuldaki genel durumunu internet üzerinden öğrenmemiz mümkündür. Bu sistem üzerinden öğrenci devamsızlık sorgulama, öğrenci not sorgulama, öğrenci haftalık ders programı, aldığı belgeler, okuduğu kitaplar gibi daha birçok bilgiyi bulabilirsiniz. E-okul sistemine nasıl giriş yapacağınızı bilmiyorsanız E-okul öğrenci girişi başlıklı makalemizi inceleyebilirsiniz.

e-Okul Öğrenci Devamsızlık Sorgulama Nasıl Yapılır?


Öğrenci devamsızlığı sorgulaması internet üzerinden e-okul öğrenci devamsızlık sorgulama sistemi üzerinden yapılabilmektedir. Aşağıda size e-okul sistemine giriş linkini vermiş bulunmaktayız. İlgili linke tıkladığınızda öğrencinizin devamsızlığını öğrenmeniz mümkündür.

Aşağıda vermiş olduğumuz linke tıkladığınızda açılacak olan sayfada sizden bazı bilgileri doldurmanız istenecektir. Bu bilgiler öğrenci TC kimlik numarası, öğrenci numarası ve resimdeki güvenlik için oluşturulmuş olan sayılardır. Bu bilgiler
i girip GİRİŞ butonuna tıkladığınızda ilerleyen bölümde ikinci bir güvenlik seçenekleri ile karşılaşacaksınız. Bu güvenlik seçenekleri öğrencinin doğum gününün seçilmesi olabileceği gibi nüfus cüzdanından herhangi bir bilgide olabilir. Bu yüzden öğrencinin nüfus cüzdanının yanınızda olmasında fayda vardır.

Bu güvenlik seçeneklerini doğru girdikten sonra açılacak sayfadaki menülerden Öğrenci bilgileri-Devamsızlık Bilgisi menüsüne tıkladığınızda öğrencinizin devamsızlık bilgileri ekrana gelmektedir.

E-okul öğrenci devamsızlık sorgulama işlemi yapmak için TIKLAYIN…


e-okul Öğrenci Devamsızlık Sorgulama

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder