İnternetten Tren Bileti Alma

Bilişim teknolojilerinin gelişmesi ile birlikte artık işlemlerimizi internet üzerinden yapabilmekteyiz. Kurumlarımız online sistemlere geçiş süreçlerini tamamlama yolunda gayet başarılı bir durumdadır.

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demir Yolları (TCDD) de kendi içerisinde online işlemler yapmaktadır. TCDD internet sitesi üzerinden Online tren bileti alma gibi işlemleri gerçekleştirebilmektedir.

İnternetten Tren Bileti Nasıl Alınır?


İnternet üzeirnden online tren bileti almak için TCDD’nin sitesine bağlanmalısınız. Bu bağlanma işlemini aşağıda size vermiş olduğumuz link yardımıyla da yapabilirsiniz.

internetten-tren-bileti-alAşağıda size vermiş olduğumuz linke tıkladığınızda açılacak olan sayfadan direk olarak online tren bileti alabilirsiniz. Bu bölümde sizden trenin kalkış yeri, trenin nereye varacağı, gidiş tarihi, eğer gidiş dönüş bileti alacaksanız dönüş tarihi ve yolcu sayısı gibi bilgiler istenecektir.

Bu bilgileri ilgili alanlara girip devam butonuna tıkladığınızda size tren hareket saatleri gösterilecektir. Hangi saatte gitmek istiyorsanız o saati seçip devam butonuna bastığınızda size koltuk seçim ekranı açılacaktır.

Bu ekranda istediğiniz koltuğu seçip adınızı soyadınızı girdikten sonra tren biletinizi alabilirsiniz.

İnternetten tren bileti almak için TIKLAYIN…


İnternetten Tren Bileti Alma

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder