Radar Cezası Sorgulama

Trafiğe çıktığımızda aslında hiç aklımıza gelmeyen sebeplerden dolayı bir kazaya karışabiliyoruz. Bu kazaların sebebi biz olmasak bile bazen karşıdan gelen kişi, bazen yoldan geçen bir kedi veya kenarda duran bir taş kazaya sebebiyet vermektedir. Her nedense bizi trafikteki tedbirsizliğimiz değil de trafik polisine yakalanma, radara girme gibi durumlar daha çok düşündürür. Radara girdiğimizde ceza alacağımız aklımıza geliyor ama aşırı hızdan dolayı yaptığımız kazanın sonuçları pek düşündürmüyor.

Trafiğe çıktığımızda genelde radara yakalanmamak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Hızlı gidiyoruz ama radarın olası muhtemel yerlere yaklaşınca veya kenarda duran bir araba görünce radara girdik telaşı kaplıyor bizi.

Radar Ceza Sorgulama Nasıl Yapılır?


İnternetten radar cezası sorgulama işleminizi rahatlıkla yapabilirsiniz. Bu işlem için aşağıda size vermiş olduğumuz linki kullanabilirsiniz. Bu linke tıkladığınızda Gelir İdaresi Başkanlığı’nın İnternet Vergi Dairesi sitesi karşınıza çıkacaktır. Bu sayfa üzerinde motorlu taşıtlar vergisi sorgulama, trafik cezası sorgulama, radar cezası sorgulama, vergi sorgulama gibi işlemlerinizi gerçekleştirmeniz mümkündür.

radar-cezasi-sorgulama-300x170İlgili linke tıkladığınızda açılacak olan sayfada sizden araç plakanızı TC kimlik numaranızı ve tescil tarihi bilgilerinizi doldurmanız istenecektir. Bu alanları doldurup tamam butonuna tıkladığınızda radar cezası sorgulama işleminiz gerçekleşmiş olacaktır.

Radar cezası sorgulama işlemi yapmak için TIKLAYIN…


Radar Cezası Sorgulama

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder