Uçak Seferleri Sorgulama

Ülkemizde ulaşım gün geçtikçe daha da rahatlamaktadır. Çoğu insan kara yolu ulaşımını hala tercih etmesine rağmen diğer ulaşım araçları da sıklıkla kullanılmaktadır.

Ülkemizde hava yolu ulaşımı gün geçtikçe rağbet görmekte ve bu rağbet beraberinde yeni hava alanları ve hava limanlarının yapımını getirmiştir. Ülkemizde her yıl yeni hava alanı yapılıp halkımızın kullanımına sunulmaktadır.

Hava yollarına olan rağbet aynı zamanda yeni şirketlerin kurulmasına yeni açılan hava alanlarına yeni şirketlerin girmesine sebep olmuştur. Artık hava alanlarında tek bir hava yolu şirketi değil birden fazla hava yolu şirketi çalışmaktadır. Hava yolu ile ulaşım yapmak istediğinizde artık rahatlıkla uçak bulabilirsiniz.

ucak-sorgulamaDevlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü’nün resmi sitesi üzerinden uçak sorgulaması yaparak hangi hava alanından saat kaçta hangi şirketin uçağının kalkacağı bilgisini öğrenebilirsiniz.

Uçak sorgulama işlemini yapabilmek için aşağıda size vermiş olduğumuz linki kullanabilirsiniz. Aşağıdaki linke tıkladığınızda hangi hava yolunun uçağının nereden nereye uçuş seferi düzenlediği, iç hat mı, dış hat mı olduğu bilgilerini rahatlıkla öğrenebilirsiniz.

Uçak seferleri sorgulaması yapmak için TIKLAYIN…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder