E-okul Öğrenci Girişi

E- okul sistemi Milli Eğitim Bakanlığı’nın yapmış olduğu en büyük çalışmalardan bir tanesidir. E-okul sistemi öğrencileri, öğretmenleri ve idarecileri işlerinde daha hızlı ve pratik olmalarını, verilerin tek bir merkezde toplanmasını sağlamıştır. E-okul üzerinden öğrenci devamsızlığı, öğrenci notları, öğrenci ders programı, davranış notları, öğrencinin okuduğu kitaplar gibi bilgileri öğrenmeniz mümkündür.

E-Okul Öğrenci giriş Nasıl Yapılır?

E-okul sistemine girmek için aşağıda size vermiş olduğumuz linki kullanabilirsiniz. E-okul arayüzü değişmiş ve daha kullanışlı hale getirilmiştir. E-okul giriş sistemi önceden öğrenci-veli girişi ayrı sayfadan, öğretmen-idareci girişi ayrı sayfadan yapılmaktaydı. Şimdi ise iki girişte aynı sayfadan yapılmaktadır.

e-okul-ogrenci-girisİlgili linki tıkladığınızda karşınıza çıkacak olan ekranda öğrenci girişi yapabilmek için üst taraftaki bölümü kullanmalısınız.

İlgili link açıldıktan sonra üst bölümde sizden istenen öğrenci TC kimlik numarası, öğrenci numarası ve güvenlik kodunu girmelisiniz. İkinci aşamada ise öğrencinin nüfus cüzdanı ile ilgili size bazı bilgiler sorulacaktır. Bu bilgiler aile sıra numarası, cilt no, doğum günü gibi bilgiler olabileceği gibi öğrenci resmi de sorulabilir.

E-okul öğrenci-veli girişi yapmak için TIKLAYIN…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder