İDO Sefer Saatleri

İstanbul’a göçün artmasıyla birlikte İstanbul gitgide kalabalıklaşmakta ve İstanbul trafiği içinden çıkılamaz bir hale gelmektedir. Fakat son dönemde yapılan yatırımlar ve ulaşım çeşitliliği sayesinde İstanbul’da ulaşım çok kolaylaşmıştır. Deniz ulaşımı için İDO, tren ulaşımı için Marmaray Projesi faaliyete geçirilmiştir. Bu projeler sayesinde ulaşım kolaylaşmıştır.

Ulaşımın kolaylaşması beraberinde insanların zaman kazanmasını getirmiştir. İstanbul Deniz Otobüsleri İstanbul Trafiğini deniz ulaşımı yoluyla rahatlatmıştır. İDO İstanbul’da yaşayanlar arasında çok kullanılan bir ulaşım çeşididir.

İDO hareket saatlerini aşağıda size vermiş olduğumuz linkten öğrenebilirsiniz. Size vermiş olduğumuz linke tıklayarak açılacak olan sayfada sefer saatlerini tıkladığınızda karşınıza İDO hareket saatleri sorgulama ekranı çıkacaktır.

ido-hareket-saatleriBu sorgulama ekranını iç hatlar ve dış hatlar olarak iki bölüme ayrılmıştır. İç hatlar İstanbul içi hareketleri, dış hatlar ise şehirler arası feribot ve deniz otobüsü saatlerini ifade etmektedir. Kalkış yeri ve varış yerini seçtikten sonra tarih bölümünden hareket tarihini seçip listele butonuna tıkladığınızda İDO hareket saati sorgulaması yapmış olursunuz.

İDO sefer saatlerini görmek için TIKLAYIN…


İDO Sefer Saatleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder