E-okul Öğrenci Notu Sorgulama

E-okul sistemi başta idareciler olmak üzere öğrenci ve öğretmenlerin işlerinin kolaylaşmasını sağlamış ve zamandan tasarruf edilmesini sağlamıştır. Milli Eğitim Bakanlığı e-okul sistemi ile bütün bilgileri bir merkezde toplamayı başarmış ve kullanışlı bir uygulama getirmiştir. E-okul üzerinden öğrencinizin notlarını, devamsızlık bilgilerini, almış olduğu belgeleri, ders programı gibi bilgilere ulaşmanız mümkündür. E-okul sistemine nasıl giriş yapacağınızı bilmiyorsanız E-okul öğrenci girişi başlıklı makalemizi inceleyebilirsiniz.

E-okul Öğrenci Notları Nasıl Öğrenilir?


E-okuldan öğrenci notlarını öğrenmek için aşağıda size vermiş olduğumuz linke tıklayabilirsiniz. Bu linke tıkladığınızda karşınıza çıkacak olan ekranda sizden bazı bilgiler istenecektir. Bu bilgiler öğrenci TC kimlik numarası ve öğrenci numarasıdır. Bu bilgileri ve güvenlik için oluşturulmuş olan güvenlik kodu bilgilerini girdikten sonra giriş butonuna tıklamalısınız.

e-okul-not-bilgisiBu işlemden sonra karşınıza ikinci bir güvenlik önlemi olan alanlar açılacaktır. Bu alanlarda istenen bilgileri öğrencinin nüfus cüzdanında bulabilirsiniz. Bu yüzden e-okula giriş yaparken öğrencinizin nüfus cüzdanını yanınızda bulundurmalısınız.

İlgili alanlara bilgi girişi yapıp sisteme girdikten sonra öğrenci bilgileri menüsünden not bilgisi menüsünü tıklayarak öğrencinizin not bilgisini öğrenebilirsiniz.

E-okul öğrenci not bilgisi sorgulaması yapmak için TIKLAYIN…


E-okul Öğrenci Notu Sorgulama

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder