Avea Fatura Sorgulama

Ülkemizde hizmet veren GSM operatörlerinden biri olan Avea son zamanlarda numarasını taşıyanlara çok güzel tarifeler sunmakta. Avea bu tarifelerle hem müşterileri kendi operatörüne çekmeyi başarmış, hem de müşteri memnuniyetini sağlamıştır. Bunu son zamanlarda Avea kullanıcılarının sayısının artmasından görebilirsiniz.
 
Avea GSM operatörü sektördeki yerini korumak ve payını arttırmak için kendi sitesini Avea şubesiymiş gibi kullandırtmakta. Avea'nın sitesine giriş yaptığınızda artık Avea şubelerine gitmeden kendi işlemlerinizi kendiniz yapabilmektesiniz.


Avea Fatura Sorgulaması Nasıl Yapılır? Avea Güncel Faturamı Nasıl Öğrenirim?
 
 Avea ile ilgili tüm işlemlerinizde Avea'nın sitesini kullanabilirsiniz. Avea fatura sorgulaması işleminizi yapmanın birkaç yöntemi bulunmaktadır. Bu yöntemlerden 3 tanesini sizlerle paylaşmak istiyorum.
 
1)Avea Online İşlemler İle Avea Fatura Öğrenme
 
Birinci yöntemimiz olan Avea online işlemlerde güncel faturanızı öğrenebilir, fatura ödeyebilir, tarifenizi görebilir ve bunlara ek olarak bir çok hizmetten faydalanabilirsiniz.
 
Avea online işlemlere nasıl giriş yapabilirim?
 
Aşağıda Avea online işlemlerin linkini sizlerle paylaşacağım. Bu linke tıklayarak giriş işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.
 
Avea online işlemlere giriş yapabilmek için açılan ekranda telefon numaranızı 10 haneli olacak şekilde Telefon numaranız bölümüne, Avea online işlemler şifrenizi de alttaki şifre bölümüne girmelisiniz.
 
 
Avea online işlemlere giriş şifresini nasıl alabilirim?
 
Avea online işlemler şifrenizi alabilmek için cep telefonunuzun arama bölümüne gelerek  *952# yi tuşlayıp arama yap tuşuna basmanız gerekmektedir. Avea Online işlemler şifreniz size mesaj yolu ile gönderilecektir.
 
Avea online işlemlere giriş yaptıktan sonra güncel faturanızı öğrenebilirsiniz.
 
Avea online işlemlere giriş yapmak ve güncel faturanızı öğrenmek için tıklayın...

Ücretlendirme: Bu servisi kullanmak ücretsizdir.

2) Mesaj Yolu İle Avea Fatura Öğrenme

Güncel faturanızı öğrenebileceğiniz ikinci yöntem ise mesajdır. Cep telefonunuzun mesaj bölümüne gelip "GUNCEL" yazıp 5555'e gönderdiğinizde size konuşma ve SMS için son 6 saat hariç, internet için 12 saat hariç faturalanmamış tutar bilgisi gönderilir.

Ücretlendirme:Bu servisten yapmış olduğunuz ilk 2 sorgulama, sorgulama başı 0.99 TL'lik ücrete tabidir. Aynı ay içerisinde 2 den fazla sorgulama yaptığınızda sadece ilk 2'sinden ücret tahsil edilir.

3) Arama Yöntemi ile Avea Fatura Öğrenme

Cep telefonunuzun arama bölümüne gelip *100#' yi tuşladığınızda sizlere konuşma ve SMS için son 6 saat hariç, internet için 12 saat hariç faturalanmamış tutar bilgisi gönderilir.

Ücretlendirme:Bu servisten yapmış olduğunuz ilk 2 sorgulama, sorgulama başı 0.99 TL'lik ücrete tabidir. Aynı ay içerisinde 2 den fazla sorgulama yaptığınızda sadece ilk 2'sinden ücret tahsil edilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder