Çaykur Üretici Sorgulama

Ülkemizin yavaş yavaş e-devlet sistemine geçmesi ile birlikte her alanda bilişim sistemleri kullanılmaya başlanmıştır. Bilişim sistemleri daha çok sağlık, eğitim, adalet alanlarında kullanılmaktadır.
 
Ülkemizin e-devlete geçiş sürecinden tarım sektörü de etkilenmiş ve tarım sektörü için de e-devlet yapısı oluşturulmaya başlanmıştır. Artık çiftçilerimizin işlemleri online olarak yürütülmekte, bütün bilgiler sisteme işlenmekte ve gerekli olduğunda sistemdeki kayıt düzenlenmektedir. Buda ülkemizde tarım sektörünün envanterinin tutulmasını sağlamaktadır.
 
Ülke olarak içmekten vazgeçemediğimiz çay bitkisini üreten çiftçilerimizde üretici olarak sorgulamalarını e-türkiye üzerinden yapabilmektedirler. e-türkiye sorgulama sitesinde ÇAYKUR üretici sorgulaması açılmış ve bu sorgulama çay üreticisinin hizmetine sunulmuştur.



Aşağıda linkini verdiğimiz ÇAYKUR Üretici Sorgulama bölümüne giriş yaparak üretici sorgulaması yapabilirsiniz. Bu işlem için sisteme kimlik doğrulaması yapmanız gerekmektedir. Kimlik doğrulama işlemini üç şekilde yapabilirsiniz;
 
-Mobil imza
-e-devlet şifresi
-Elektronik imza
-T.C. Kimlik kartı
 
T.C. kimlik kartınız yoksa bu konudaki makalemiz olan TC Kimlik Kartı Nedir başlıklı yazımızı inceleyebilirsiniz.
 
Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü'nce ÇAYKUR Üretici Sorgulamasını şimdi yapmak için tıklayın...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder