Bimcell Arayanı Bil

Bimcell Arayanı Bil servisi ile Bimcell aboneleri telefonları kapalıyken, telefonlarına ulaşılamazken veya telefon açık olduğu halde görüşme yapmak istemedikleri durumda kimin, ne zaman ve kaç kere aradığı bilgisini alabilirler. Yani telefonunuz açık olduğu zaman da bu hizmetten faydalanabiliyorsunuz.
Bimcell Arayanı Bil servisini kullananlara kendisini arayanların bilgisi kısa mesaj yolu ile bildirilir.
 
Bimcell'in Şimdi Ara servisi ile de aradığınız kişiye ulaşılamadığı durumlarda daha sonra tekrar arayabilmeniz için aradığınız kişi ulaşılabilir konuma geldiğinde kısa mesajla bilgilendirilirsiniz. Yani birini arayıp ta ulaşamamışsanız, aradığınız kişinin telefonu kapalı veya çekmiyorsa daha sonradan kişinin telefonunun çektiğinde size kısa mesajla bilgi verilir.
 
 Bimcell Arayanı Bil ve Bimcell Şimdi Ara servislerini Bimcell tek servis halinde sunmaktadır. Bu servisin aylık bedeli tüm vergiler dahil olmak üzere 0,89 TL'dir.
 
Bimcell Arayanı Bil Nasıl Aktif Edilir?
 
Arayanı Bil servisi iki şekilde aktif edilebilir,
 
SMS yolu ile;
Cep telefonunuzun mesaj bölümüne gelip "ARAYANI BIL ACIK" yazıp 5555'e gönderdiğinizde Bimcell Arayanı Bil servisiniz aktif olacaktır.
Cep telefonunuzun mesaj bölümüne gelip "ARAYANI BIL IPTAL" yazıp 5555'e gönderdiğinizde Bimcell Arayanı Bil servisiniz pasif olacaktır.
 
Web Üzerinden;
Web üzerinden Bimcell Online İşlemler bölümüne giriş yaparak arayanı bil servisini aktif yada pasif yapabilirsiniz.
 
Bimcell Online İşlemler hakkında bilgi almak için Bimcell Online İşlemler başlıklı yazımızı inceleyebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder