Yurtiçi Kargo Kargom Nerede?

Ülkemizde artık farklı farklı isimler altında birden çok kargo şirketleri bulunmakta. Bu da kargo şirketleri arasındaki rekabeti arttırmakta. Kargo şirketlerinin arasındaki rekabet ne kadar artarsa müşteri için o kadar iyi olmakta ve bu durum müşteri memnuniyetine yansımaktadır.
 
Gelişen teknolojiyi artık kargo şirketleri kullanmaya başladı. Bu sayede her kargo şirketi kendi sitesi üzerinden müşterilerine bir çok hizmet vermeye başladı. Bu hizmetlerden biri de kargomuzun yerini öğrenebileceğimiz "Kargom Nerede" uygulamasıdır. Kargo şirketleri müşterilerine kargolarını online olarak takip edebilme imkanı sunmaktadır.
 
"Yurtiçi Kargo Kargom Nerede" uygulaması ile de kargolarınızın şu anda nerede olduğunu, hangi aşamadan geçtiğini rahatlıkla öğrenebilirsiniz. Yurtiçi Kargo resmi sitesi üzerinden gönderi takibi bölümünden gönderinizi takip edebilirsiniz.
 
Yurtiçi Kargo Kargomun Nerede Olduğunu Nasıl Öğrenebilirim?
 
 
 
Yurtiçi Kargonun resmi sitesinde gönderi takibi bölümüne tıkladığınızda veya yazımızın son bölümündeki linke tıkladığınızda gönderilerinizi takip edebileceğiniz bir bölüm açılmakta. Bu bölüm yurtiçine gönderilen kargolar ve yurt dışına gönderilen kargolar diye iki gruba ayrılmıştır.
 
 
Yurtiçinde herhangi bir yere göndermiş olduğunuz kargolarınızı sorgulamak için "Yurtiçi Gönderi Sorgulama" linkine, kargonuzu yurt dışına göndermişseniz "Yurt Dışı Gönderi Sorgulama" linkine tıklamalısınız.
 
 
Yurtiçi Gönderi Sorgulama
 
Kargonuzu yurtiçinde bir yere göndermişseniz kargonuzun şu anki durumunu bu bölümden sorgulayıp öğrenebilirsiniz. Bu bölümde "Gönderi Kodu ile Sorgulamak İstiyorum", "Fatura No ile Sorgulamak İstiyorum", "Ambar Tesellüm No ile Sorgulamak İstiyorum" ve "Çağrı No ile Sorgulamak İstiyorum" diye ayrı ayrı dört bölüm bulunmaktadır.

Siz hangi kod ile sorgulamak istiyorsanız bu bölümde onu seçerek açılan bölüme o kodu girip SORGULA butonuna tıklamalısınız.
 
Yurtdışı Gönderi Sorgulama
 
Yurtiçi Kargo ile kargolarınızı yurt dışına da gönderebilirsiniz. Yurt dışı kargo sorgulaması yapmak için aşağıdaki linkten açılan bölümde Yurt Dışı Gönderi Sorgula bölümünü seçmelisiniz.
 
Burada "Konşimento No(AWB) ile sorgulama" ve "Gönderi No İle Sorgulama" diye 2 tane bölüm bulunmaktadır. Hangi numara elinizde varsa onu girerek sorgulama yapabilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder