MNG Kargo Kargom Nerede

Türkiye'nin büyük kargo firmalarından olan MNG Kargo "Daima Önde" sloganı ile müşterilerine hizmet vermektedir. MNG Kargo korgo işlemlerinin hızlı ve kolay yürütülebilmesi ve takip edilebilmesi için kendi web sayfasında bazı uygulamalar barındırmaktadır. Bu uygulamaların başında da müşterilerinin kargolarını online olarak takip edebileceği MNG Kargo Kargom Nerede sorgulamasıdır.
 
MNG Kargo'nun web sayfasından kargonuzun durumunu adım adım takip edebiliyorsunuz.

 
MNG Kargo Kargomun Nerede Olduğunu Nasıl Öğrenebilirim?
 
MNG Kargo ile göndermiş olduğunuz kargolar için henüz elinize ulaşmayan kargolarınızın nerede olduğunu veya göndermiş olduğunuz kargonuzun teslim edilip edilmediğini, henüz teslim edilmemiş ise nerede ve hangi aşamada olduğunu MNG Kargo Kargom Nerede sorgulaması yolu ile öğrenebilirsiniz. Bunun için yapmanız gerekenler aşağıda yazılmıştır.
 
 
1) Kullanmakta olduğunuz web tarayıcısı (internet explorer, firefox, chrome gibi) adres bölümüne gelip www.mngkargo.com.tr yazıp entera basıyoruz. Karşımıza MNG Kargo resmi web sayfası çıkacaktır.
 
2) Ana sayfada bulunan "KARGOM NEREDE" yazan bölüme elimizde bulunan kargo gönderi numarasını ve alt taraftaki güvenlik bölümüne de doğrulama kodunu yazıyoruz.
 
Not:Bu bölümde sorgulama işleminizi fatura seri ve no ile aramak için A000001 formatında, Gönderi takip numarası için 000000000001 formatında yazarak giriş yapmalısınız.

3) Yukarıdaki sorgulama için doldurmanız gereken alanları doldurduktan sonra alt tarafta bulunan "SORGULA" butonuna tıklayın.

Böylece kargonuzun ne aşamada olduğunu, teslim edilip edilmediğini, hangi şubelerden geçtiğini rahatlıkla öğrenebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder