Pttcell Arayanı Bil

Pttcell arayanı bil servisi cep telefonunuzun kapalı olması durumunda veya sizin aranmayı istememeniz halinde yararlanabileceğiniz bir servistir. Telefonunuz açık ama siz aranmak istemiyorsanız bu durumda Pttcell Arayanı Bil servisinden yararlanabilirsiniz. Bu durumda sizi arayanlar kısa mesaj yolu ile size bildirilir.
 
Pttcell'in başka bir servisi de Şimdi Ara servisidir. Şimdi ara servisi sayesinde sizin aramış olduğunuz kişi ulaşılabilir duruma geldiğinde sizin telefonunuza Şimdi Ara servisinden aranılan kişinin ulaşılabilir olduğu mesajı bildirilir.
 
Pttcell "Arayanı Bil" ve "Şimdi Ara" servislerini tek bir serviste toplamaktadır. Bu servislerin ikisinin birden ücreti aylık vergiler dahil 0.89 TL'dir.

Arayanı bil servisiniz aktifken size ulaşmak isteyen kişiler size sesli mesaj bırakabilirler. Bu sesli mesajları 888'i arayarak dinleyebilirsiniz.
 
Pttcell Arayanı bil servisi ile iki şekilde hizmet vermektedir.
 
Telefon Kapalıyken veya Ulaşılamıyorken Arayanı Bil: Bu durumda telefonunuz kapalıyken veya ulaşılamazken sizi arayan kişilerin aradıkları bilgisi cep telefonunuzu açtığınızda kısa mesaj olarak iletilir.
 
Bu servisi aktifleştirmek için cep telefonunuzun mesaj bölümüne "ACIK" yazıp 5555'e kısa mesaj göndermeniz yeterlidir.
 
Bu servisi iptal etmek için mesaj bölümüne "ARAYANI BIL IPTAL" yazıp 5555'e gönderin.
 
Bütün Durumlar İçin Arayanı Bil: Telefonunuz açıkken görüşme yapmak istemiyorsanız, başkalarının size ulaşmasını istemiyorsanız bu durumda bu servisi kullanabilirsiniz. Sizi arayanlara da ulaşılamıyor anonsu verilir. Bu durumda sizi arayanlar kısa mesajla size hemen bildirilir.
 
Bütün durumlar için Arayanı Bil servisinden yararlanmak için cep telefonunuzun mesaj bölümüne "ACIK" yazıp 5555'e gönderdikten sonra telefonunuzun arama bölümüne gelip **21*05559477070# karakterlerini tuşlamalısınız.
 
Bu servisi iptal etmek için mesaj bölümüne "ARAYANI BIL IPTAL" yazıp 5555'e gönderin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder