Ptt Kargo Kargom Nerede?

Artık PTT aracılığı ile de kargolarınızı gönderebiliyorsunuz. PTT sadece mektup, telgraf işlerine değil artık alışveriş, bankacılık, kargo gibi sektörlere de açıldı.
 
PTT kendi bünyesinde PTT Kargo adı ile bir kargo kurmuştur. Kargolarınızı da PTT Kargo aracılığı ile göndermişseniz PTT Kargonun sitesi üzerinden size kargonuzun nerede olduğu, kimin tarafından teslim alındığı gibi bilgileri PTT Kargo göstermektedir.
 
PTT Kargo ile göndermiş olduğunuz kargolarınızın durumunu öğrenmek için yapmanız gereken aşağıda vereceğimiz linke tıklayarak PTT Kargonun kargom nerede sorgulama sayfasını açmak veya PTT Kargonun resmi sitesi üzerinden kargom nerede butonuna tıklamak. İkisi de aynı siteye ulaşarak sorgulama yapmaktadır.
 
PTT Kargo kargom nerede sorgulama sayfasına girdiğinizde karşınıza doldurmanız için 2 tane alan çıkacaktır. Barkod numarası yazan alana gönderinizin barkod numarasını, güvenlik kodu yazan yere de sistem tarafından resimde gösterilen güvenlik kodunu yazıp "SORGULA" butonuna tıklamalısınız.
 
PTT Kargo kargom nerede sorgulaması yapmak için tıklayın...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder