Pttcell Gizli Numaralar Nasıl Engellenir?

PTT artık bir postane olmaktan çıkmış, yerine göre bir banka, yerine göre bir GSM şirketi olmuştur. PTT nin Pttcell adı altında sunmuş olduğu cep telefonu iletişim hizmeti çoğu kişinin dikkatini çekmiş ve kişiler Pttcell'e yönlenmiştir.
 
PTT artık Pttcell adı altında cep telefonu iletişim hizmeti vermektedir. Pttcell'de tıpkı diğer operatörler gibi tarife, kampanya, servis hizmeti vermektedir.
 
Pttcell'in vermiş olduğu hizmetlerden biri de "Gizli Numaraları Engelleme" servisidir. Bazen bizi arayan gizli numaralardan, bizi kimin aradığını bilemediğimiz için rahatsız oluruz.
 
Pttcell Gizli Numaraları Nasıl Engellerim?
 
Pttcell de gizli numaraları engellemek çok basit bir işlemdir. Gizli numaralardan aranmayı kapattığınızda sizi gizli numaradan arayan kişilere sizin gizli numaralardan aranmaları kabul etmediğiniz bilgisi verilerek arama sonlandırılır.
 
Pttcell'de gizli numaralardan gelen aramaları engellemek için cep telefonunuzun arama bölümüne gelip *253# tuşlarını çevirip arama yapmanız yeterlidir. Bu tuşları çevirip aradığınızda gizli numaralardan gelen çağrılar engelli değilse engellenecek, gizli numaralardan gelen çağrılar engelli ise engel ortadan kalkacaktır. Yani gizli numara engellemeyi aktif veya deaktif yapmış olacaksınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder