HGS Bakiye Sorgulama

Hızlı Geçiş Sistemi olarak bilinen HGS kullanıcılarına büyük kolaylıklar sağlamaktadır. En büyük kolaylığı da beklemeden giciş yapmamızdır. HGS'nin ne olduğu nasıl kullanıldı hakkında daha detaylı bilgi almak için HGS Nedir? adlı yazımızı inceleyebilirsiniz.
 
HGS etiketlerini postaneden veya bankanızdan alabilirsiniz. HGS etiketini ilk aldığınızda HGS'ye belli bir bakiye yüklenmiş olacaktır. Sizin her geçişinizde etiket okuyucunuzdan belli bir bakiye düşmektedir.
 
Eğer ki HGS etiketinizi kredi kartınıza bağlamışsanız bakiyeniz azaldığında HGS etiketinize yeni bakiye yüklenir ve bu bakiyenin ücreti kredi kartınızdan çekilmektedir.

 
HGS Bakiye Sorgulaması Nasıl Yapılır?
 
HGS etiketinizde kalan bakiyenizi öğrenmek için HGS müşteri hizmetlerinin web sayfasına bağlanmalısınız. Bu siteye aşağıdaki linke tıklayarak ulaşabilirsiniz. aşağıdaki linke tıklayıp HGS müşteri hizmetlerinin sitesine girdiğinizde e-posta adresinizi ve şifrenizi girdikten sonra güvenlik için oluşturulan resimdeki yazıyı ilgili yere yazıp giriş yap butonuna tıklamalısınız.
 
Bu şekilde HGS bakiye sorgulaması yapabilirsiniz.
 
HGS Bakiye Sorgulamasını şimdi yapmak için tıklayın...

HGS Bakiye Sorgulaması yapabilmek için HGS Müşteri Hizmetlerinin sistemine üye olmanız gerekmektedir. HGS Müşteri Hizmetlerine nasıl üye olacağınızı bilmiyorsanız HGS Müşteri Hizmetlerine Nasıl Üye Olunur? başlıklı yazımızı inceleyebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder