Pttcell Kalan Dakikamı Nasıl Öğrenirim?

Avea alt yapısını kullanarak bizlere hizmet veren Pttcell sunmuş olduğu tarife paketleri ile sektöre hızlı bir giriş yapmış bulunmaktadır. Sektördeki tarifeler içerisinde "Pttcell Rakipsiz Tarifeler" adı altında gayet uygun fiyatlara görüşme, SMS, ve sınırsız internet hizmeti vermektedir.

Pttcell'in bu şekilde uygun tarifeler sunmasından dolayı Pttcell'e diğer GSM operatörlerinden geçişler artmış, çok sayıda numara taşıma işlemi gerçekleşmiştir.

Pttcell'in "Rakipsiz Tarifeler" sloganı adı altında sunmuş olduğu tarifelerden un uygun olanı Pttcell 14'lük tarifedir. Pttcell bu tarifede 200 dakika, 250 SMS, ve 250 Mb internet (ve daha sonrasında hızı azaltılmış internet) hizmetini bizlere sunmaktadır.
Peki Pttcell'liler faturalı hatları için kalan dakika, SMS, ve internet bilgilerini nasıl öğrenebilir?

Pttcell faturalı tarifeler kalan dakika, SMS, ve internet bilgilerini öğrenebilmeleri için cep telefonunuzun arama bölümüne gelip *124# tuşlarını basıp arama yaptığınızda size kalan dakika, SMS ve internet bilgileri SMS olarak gelmektedir.

Pttcell faturasız hatlar için bakiye sorgulama işlemlerini görmek için PTTcell Faturasız Hatlar Bakiye Sorgulama başlıklı yazımızı inceleyebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder