Pttcell Fatura Ödeme

Pttcell sektöre hızlı bir giriş yapmasının yanında beraberinde "Rakipsiz Tarifeler" adı altında müşterilerin memnun olacağı tarifeleri de getirmiş durumda. Pttcell rakipsiz tarifelerde 14'lük ve 24'lük tarifeler müşteriler için cazip görünmekte.
Peki Pttcell Fatura Ödemesi Nasıl Yapılır? Pttcell Faturamı Nasıl Öderim?
Günümüzde fatura ödemenin bir sürü yolu bulunmaktadır. Fatura ödeme merkezleri ile ödeme, internet bankacılığı işlemleri ile ödeme, online sisteme giriş yaparak ödeme gibi bir çok ödeme yöntemleri bulunmaktadır.


Pttcell faturalarınızı da ödeyebileceğiniz çeşitli yöntemler bulunmaktadır. Pttcell faturalarınızı PTT şubelerinden elden ödeyebileceğiniz gibi ki bu yöntemi daha çok orta yaşlılar güvenilir olduğu düşüncesi ile tercih etmekte, bunun yerine online olarak ta ödeyebilirsiniz.
 Pttcell faturalarınızı online olarak 2 yolla ödeyebilirsiniz.
Birinci Yöntem: Banka hesabınız internet bankacılığı işlemlerine açık ise ödemeler bölümünden operatörünüzü seçip numaranızı yazdıktan sonra sorgulama sonucuna göre faturalarınızı ödeyebilirsiniz. Banka hesabınızdan otomatik ödeme talimatı verme sureti ile de ödemeyi gerçekleştirebilirsiniz.
İkinci Yöntem: Pttcell'in sitesinde bulunan Online İşlemler bölümüne girerek kredi kartınızla ödeme yapabilirsiniz. Pttcell Online İşlemler bölümüne şifre ile girebilirsiniz. Pttcell online İşlemler bölümüne giriş şifrenizi nasıl alacağınızı bilmiyorsanız veya online işlemlere nasıl girileceğini bilmiyorsanız Pttcell Online İşlemler  başlıklı yazımızı inceleyebilirsiniz.
Pttcell Online işlemlere giriş yaptıktan sonra Ödeme ve TL İşlemlerim menüsü altından ödemelerinizi yapabilirsiniz.

Pttcell Online İşlemlere giriş yapmak için tıklayın...

1 yorum:

  1. Pttcellin tarifeleri gerçekten çok makul görünüyor. Pttcell li bir çok arkadaşım var.Genelde memnunlar ama bazı yerlerde çekmediğini söylüyorlar

    YanıtlaSil