MHRS Hastaneden Randevu Alma

Hükümet ve Sağlık Bakanlığı sağlık sektöründe ciddi adımlar, ciddi iyileştirmelere imza atmış durumda. Hastanelerin düzeni, yeni hastanelerin açılması vb durumlarda son zamanlarda iyileşmeler görülmekte. Bence bunların içlerinde en iyisi de online hastane randevusu almak.

Sağlık Bakanlığının MHRS sistemi sayesinde evinizdeki internetten rahatlıkla Türkiye'nin istediğiniz hastanesinden istediğiniz bölümün istediğiniz doktorundan randevu alabilirsiniz.
MHRS sistemini kullanabilmek için sistemde kaydınız yoksa sisteme kayıt olmanız gerekmektedir. Kayıt işlemini MHRS sistemine giriş ekranının alt bölümünde yer alan "Yeni Üye" butonuna tıklayarak gerçekleştirebilirsiniz. Yeni üye butonuna tıkladıktan sonra açılan bölümde yer alan kimlik bilgilerinizi, cep telefonu bilgilerinizi, e posta bilgilerinizi ve MHRS sistemine girişte kullanacağınız şifrenizi girmelisiniz. Artık bu şifre ile Merkezi Hastane Randevu Sistemi(MHRS) sisteminden randevularınızı alabilirsiniz.
Peki Merkezi Hastane Randevu Sistemi(MHRS)'den nasıl randevu alınır?
Merkezi Hastane Randevu Sistemi(MHRS) den randevu almak için sisteme TC kimlik numaranız ve sizin belirlemiş olduğunuz şifreyle giriş yapmalısınız. Bu bölümde daha önceki randevu tarihlerinizi görüntüleyebilir ve yeni randevu alabilirsiniz. Açılan ekranda randevu alacağınız ili ve ilçeyi seçmelisiniz. Sonraki seçim ekranında ise randevu almak istediğiniz hastaneyi seçip bölüm ve doktor belirlemelisiniz. Doktorunuzu veya poliklinik numarasını seçtikten sonra alt taraftaki bölümde sistem sizin için en yakın randevu tarihini görüntüler. Bu bölüme tıklayarak ta tıkladığınız tarihteki muayene saatlerinden birini seçerek kaydet deyip işleminizi sonlandırabilirsiniz.
İşleminizi sonlandırdığınızda sisteme kaydetmiş olduğunuz e posta adresine randevu bilgileri sistem tarafından otomatik olarak gönderilecektir.
Artık sıra beklemeden randevu saatinizde muayene olabilirsiniz.
 Eğer ki o anda internet erişiminiz yoksa telefonunuzda 182'yi arayarak ta bu işlemleri gerçekleştirebilirsiniz.

MHRS randevu sistemine ulaşmak için tıklayın...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder